Monday, April 27, 2009

Petang tadi, aku baru balik dari GH, abah aku sekali lagi ke tahan wad selepas sebulan lalu, diabetes, bp high, asthma, tiga penyakit dah lama abah tanggung...kali ni, lebih kepada asthma, semput ambil neb beberapa kali pun tak stable..jadi kena tahan ler pada khamis yang lalu.. tadi, aku tengok keadaan dia alhamdullillah...ada 2-3 karkun ziarah abah aku...

Aku pun tak lama di sana, balik..aku sendiri pun tak berapa sihat...maklum je lah kan...balik tadi aku hanya melepak nak buat apa pun tak larat, lepas bagi anak2 makan malam..baru aku ada keinginan nak bukak blog aku ni.. hubby aku malam ni tangguh, sekarang ada jemaah Karachi sedang bergerak...moga asbab mereka datang ke sini, hidayat akan terus tersebar...

Paling menarik, baru2 ni aku terima sms dari biras aku yang keluar di Tawau, Sabah..menurut dia, route dia sekarang di rumah seorang kenalan lama aku di Telupit, Sandakan, ketika itu kami sama2 menetap di Tanjung Malim, dan waktu tu dia first time keluar masturat dengan aku waktu tu kami keluar ke Dengkil..tak silap aku rumah Hj.Ishak...al-hamdullillah ucapan syukur terpacul keluar dari lidah aku selepas hubby aku tamat belajar di UPSI, kami lost contact dan khabarnya dia pulang ke kembali ke Sabah..membuatkan kami terputus hubungan. Dan paling penting dia masih berada bersama dalam usaha agama ini. Siapa sangka, pertemuan dia dengan biras aku di sana dapat menyatukan kami kembali. Apapun, aku masih belum contact dia sebab tak mahu mengganggu konsentrasi jemaah...insya'allah tunggulah dalam waktu terdekat nanti...


4 comments:

Anak Pendang Sekeluarga said...

slam...wah...minta doa pada semua org islam,doktor zainol amirsahad jemaah masturat markaz jitra kena gigit dengan lipan semasa sedng khuruj di sabah,so jemmaaah tu kena tangguh dan balik kedah balik,,dr sab skrg ada di hosptal alor setaq...info skrg di kwasan saya(pendang ada jemaaah borghuz arab yaman..) info jemaaah saya akan brgkat ke sabah pd 15/6/09 (jemaah student tau) minta di doakan semuanya...amin

UmmuNurul said...

salam..

Subhanallah...semoga Allah tingkatkan darjat apabila kita diuji..dan, jemaah2 yang sedang bergerak jadi asbab hidayat seluruh alam..amin.

bargainhunter said...

Salam,

tumpang Iklan;

http://www.bargainhunteronlineshop.com/

Finie

syukri said...

salam ukhuwah...smoga allah sembuhkan yang sakit antara kita..dan allah mudahkan smuanya...doakan saya dan ahlia dpt kuar masturat 40hari...ziarah la blog saya, http://syukri-abdullah.blogspot.com